Camping

Campingplaatsen

Prachtige camping plaatsen welke verdeeld zijn over3 velden met verharde plekken, voorzien van H-klinkers zodat het beste gebruik kan worden gemaakt van spijkerharingen. Deze plekken zijn ook uitermate geschikt voor campers!

Veld 1

12 prachtige plekken met in de hoek een klein speeltuintje voor kleine kinderen. Ook voor gasten die in een rustige omgeving willen kamperen is veld 1 zeer aan te bevelen. Dit omdat de meeste staanplaatsen op ruime afstand van de speeltuin gelegen zijn. 

 

Veld 2

Veld 2 Is voor de rustige kampeerder die wil genieten van de rust, de mooie natuur en de prachtige vogels die je ziet. Op dit veld staan zelden gezinnen met kinderen.

Veld 3

Veld 3 heeft 5 verharde plekken maar er is ook plek op de grasgerond dus een open veld voor iedereen met een heerlijk uitzicht op de koeien in de weide dus vooral voor mensen die heerlijk rustig willen staan is dit een groot veld en hier heb je alle ruimte, geen last van de buren. Iets verder op is er een bos.

Zoeken

Aangesloten bij Vekabo

header.logoWie zijn wij? Vekabo Nederland staat voor 'Vereninging Kampeerboeren'. Onze vereniging telt 1100 leden en samen hebben wij meer dan 1400 accommodaties. Nog steeds hebben onze leden (mini)campings, maar we bieden inmiddels meer: bed & breakfasts, appartementen, luxe vakantiewoningen, stacaravans, pipowagens en groepsaccommodaties.

Of wat denkt u van een vakantie in een safaritent, een omgetoverde hooiberg of luxe camping? Hier geniet u van eenvoud én van een champagneontbijt

Contact

Boerderijcamping “de Wezel “

Kiefteweg 1
7478 RG Diepenheim

Tel: +31 (0)6 136 011 61 of b.g.g. Henk Oost +31 (0)6 306 070 06

E-mail: info@dewezel.nl 

Zoeken