Chalet & Blokhut

Previous Next

Verhuur accomodatie's

Onze camping heeft meer mogelijkheden dan alleen een staplaats voor uw caravan. Wij bieden o.a. huur mogelijkheden van een vakantiehuis, chalet 6 persoons, nieuwe blokhut 4 persoons (ook te huren voor 2 personen) en een mooie verbouwde 4 persoons chalet. Prijzen per nacht zijn voor een blokhut: €60.00 (4 pers) / €40.00 (2 pers) , en voor een chalet: €75.00.

Verhuurmogelijkheden 4 pers. blokhut (ook te huren voor 2 personen)

Blokhut staat mooi vrij en op een leuke plek heeft veel privacy en een prachtig uitzicht, geschikt voor 4 personen heeft 2 stapelbedden en een goed keukenaanrecht en de grote blokhut is helemaal nieuw. Hond in overleg meenemen mogelijk. De blokhut is ook te huren voor 2 personen (€ 40 per nacht ex toeristen belasting per 2 personen).

verhuur mogelijkheden 4 pers chalet

Chalet met een mooi verhard terras. Veel privacy en 's middags lekker in de zon. Er zit een 2 persoons slaapkamer in en een toilet met douche en een koelkast, magnetron en een t.v. Hond in overleg meenemen mogelijk

verhuur mogelijkheden 2 pers chalet

Chalet met een mooi verhard terras. Veel privacy en 's middags lekker in de zon. Hond in overleg meenemen mogelijk

Verhuur mogelijk 4 pers chalet

vanaf 75.00 euro per nacht . En min. 3 nachten te huren.

Image
Image
Image
Image

Zoeken

Aangesloten bij Vekabo

header.logoWie zijn wij? Vekabo Nederland staat voor 'Vereninging Kampeerboeren'. Onze vereniging telt 1100 leden en samen hebben wij meer dan 1400 accommodaties. Nog steeds hebben onze leden (mini)campings, maar we bieden inmiddels meer: bed & breakfasts, appartementen, luxe vakantiewoningen, stacaravans, pipowagens en groepsaccommodaties.

Of wat denkt u van een vakantie in een safaritent, een omgetoverde hooiberg of luxe camping? Hier geniet u van eenvoud én van een champagneontbijt

Contact

Boerderijcamping “de Wezel “

Kiefteweg 1
7478 RG Diepenheim

Tel: +31 (0)6 136 011 61 of b.g.g. Henk Oost +31 (0)6 306 070 06

E-mail: info@dewezel.nl 

Zoeken